تاريخ : 10 / 2 / 1391برچسب:, | 10:57 | نویسنده : علی

48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :

سرباز وظیفه شهید جواد (سعید )صادقی


تارخ ولادت : 1344/06/01
محل تولد :شهرستان تفرش _ روستای طراران سفلی
تاریخ شهادت :1365/02/10
محل شهادت : منطقه عملیاتی فاو
محل خدمت : نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران

شهيد جواد صادقی فرزند اسدالله در سال 1344 در شهرستان تفرش ديده به جهان گشود .

دوران کودکي و نوجواني خود را در روستای طراران تفرش سپری کرد و همزمان با کار کشاورزی، تا پايان مقطع ابتدايي تحصيل کرد.

در کودکي بسيار خوش مشرب و مهربان بود و از دوران نوجواني علاقه ی خاصي به شرکت در محافل مذهبي از جمله عزاداری حضرت سيدالشهدا(ع) داشت. به نماز و روزه و شرکت در مراسم نماز جماعت اهميت زيادی قايل بود.

هميشه نزديکان و پدر و مادر را به حفظ اتحاد و همبستگي و شرکت در صحنه های اجتماعی ، سفارش مي کرد.

با آغاز جنگ تحميلي، شهيد نيز همپای ساير همرزمان به جبهه اعزام شد و پس از هجده ماه حضور متوالي و فعال در جبهه های جنگ ، در عمليات مختلفي شرکت کرد و سرانجام در سال 65 در منطقه ی اهواز در عمليات والفجر 8 و در ماه آخر خدمت مقدس سربازی با شلیک مستقیم گلوله دشمن از ناحیه گلو مجروح و به فیض رفیع شهادت نائل آمد.

اهداف شهيد صادقي از شرکت در جنگ، حفظ کشور و دفاع از ناموس ملت ايران بود .

مزارش در گلزار شهدای روستای طراران، زيارتگاه عاشقان و عارفان است.

راه پرشکوهش مستدام



تاريخ : 8 / 2 / 1391برچسب:, | 8:0 | نویسنده : علی

48000 لاله پرپر ارتش جمهوری اسلامی ایران :

 

امير سرافراز ارتش اسلامي سرتيپ خلبان شهيد علي اكبر شيرودي، در دي ماه 1334 در شيرود تنكابن به دنيا آمد.
وي دوران ابتدايي و دبيرستان را در تنكابن پشت سر گذاشت. سپس به تهران رفت و سپس از طي مراحل جذب در هوانيروز و آموزش خلباني به اصفهان اعزام شد.
شهيد شيرودي در طول دوران قبل از انقلاب در زمينه‌هاي مذهبي فعاليت مي‌‌كرد و عليه رژيم شاه فعاليت‌هايي را انجام مي‌داد.


اين شهيد بزرگوار با سختي و مصائب بسيار تا سوم متوسطه در زادگاهش به تحصيل پرداخت ، سپس راهي تهران شد و همراه با كار به تحصيل خود ادامه داد .
شهيد شيرودي با اتمام تحصيلات متوسطه در سال 1351 وارد ارتش شد و دوره مقدماتي خلباني را در تهران به پايان رساند . سپس دوره هلي كوپتري كبرا را در پادگان اصفهان ديد و با درجه ستوانياري فارغ التحصيل شد .
وي پس از سه سال خدمت در ارتش به كرمانشاه رفت وبا شهيد كشوري و چند نفر ديگر آشنا شد بطوري كه بيشترين اوقات را با آنان مي گذراند و با اوج گرفتن جريانات انقلاب اسلامي شهيد شيرودي از ارتشياني بود كه به صفوف راهپيمايان پيوست و به دستور حضرت امام مبني بر فرار سربازان از پادگان ها او نيز خارج شد.
پس از خروج از پادگان درصدد تشكيل گروهي چريكي بر آمد و با تعدادي از دوستانش در كرمانشاه در اين زمينه اقدام كرد تا اينكه امام به ميهن بازگشتند و انقلاب به پيروزي رسيد .
شهيد شيرودي پس از جريانات پيروزي انقلاب با پيش‌مرگان كرد مسلمان همكاري كر د
بر پايه اين گزارش زماني كه جنگ كردستان آغاز شد شيرودي و چند تن ديگرازخلبانان وارد جنگ شدند و او ساعتي ازجنگ فاصله نگرفت وچنان جنگيد كه شهيد دكتر چمران او را ستاره درخشان جنگ كردستان مي ناميد و شهيد تيمسار فلاحي نيز او را ناجي غرب و فاتح گردنه ها و ارتفاعات آربابا ، بازي دراز ، ميمك و دشت ذهاب وپايگاه ابوذر معرفي مي كرد .


شهيد شيرودي بالاترين ساعت پرواز در جنگ را در جهان داشت و با بيش از 40بار سانحه و بيش از 300 مورد اصابت گلوله به هلي كوپترش ولي باز سرسختانه مي جنگيد و هميشه عاشق به تمام معني بود.
وي بار ها هنگام پرواز مي گفت: وقتي كه پرواز مي كنم حالتي دارم همانند يك نفرعاشق كه به طرف معشوق خود مي رود. هرلحظه فكر مي كنم كه به معشوق خودم نزديك تر مي شوم و به آن آرزوي قلبي كه دارم مي رسم ولي وقتي برمي گردم هرچند كه پروازم موفقيت آميزبوده باشد باز مقداري غمگين هستم چون احساس مي كنم هنوز آنطوريكه بايد خالص نشدم تا مورد قبول دعوت خدا قرار بگيرم.

 


شهيد علي اكبر شيرودي در نهايت به خلوصي كه خواهانش بود رسيد و مورد دعوت حق قرار گرفت و در هشتم ارديبهشت ماه سال 1360 در حاليكه تانك هاي عراقي به طرف قره بلاغ دشت ذهاب در حركت بودند با هلي كوپتر به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندين تانك از پشت سر مورد اصابت گلوله تانك قرار گرفت و به شهادت رسيد .



  • یکتا گستر
  • قالب بلاگفا